DOLAR 32,3520
EURO 34,7850
ALTIN 2.394,20
BIST 10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Batman kampanyası sosyal medya gündeminde!

30.07.2018
A+
A-

25 Temmuz tarihinde başlatılan ve sosyal medyada ciddi anlamda konuşulan kampanyaya şimdiye kadar 10 binden fazla kişi destek için imza vermiş durumda. Batman kampanyası için hedef ise 15 bin imza. Yeterli imzanın toplanması durumunda ise kampanyayı başlatılan Kemal Atakan Kırca, Batman Valiliği’ne talepte bulunacak. Kampanya sayfasında Batman il sınırlarının yarasa şeklindeki Batman logosu şeklinde düzenlenmiş bir görseline yer verilmesi de ayrıca dikkat çekiyor.

2008 yılında Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan tarafından Batman sinema filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan’a dava açıldığını da hatırlatmak isteriz. Davanın sebebi ise ünlü yönetmenin şehrin ismini izinsiz olarak kullanarak para kazanmasıydı.

Tabii ki bu Change.org kampanyasının gerçekleşme ihtimali oldukça düşük ancak kampanya sosyal medyada getirdiği ses dolayısıyla şu sıra küresel anlamda dikkat çekiyor. Batmanlılar ise bunun turizme ciddi anlamda katkı sağlayacağı görüşünde.

Yüzyılın en uzun kanlı Ay tutulması sosyal medyayı sarstı

27 Temuz gecesi gerçekleşecek olan kanlı Ay tutulması için geri sayım devam ediyor. Peki, tam ay tutulması saat kaçta gerçekleşecek ve ne kadar sürecek? İşte detaylar.

Bakalım, bu ilginç kampanya için yeterli imza toplanarak başvuru gerçekleştirilebilecek mi? İlgili sayfaya ise bu adresten erişebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.