DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Bataryası çıkarılabiliyor! Galaxy A01 Core ortaya çıktı Samsung Galaxy A01 Core özellikleri ortaya çıktı. görünüşe göre çıkarılabilir bataryalı telefonlar geri…

27.06.2020
A+
A-

Daha önce GeekBench testinde ortaya çıkan adsız bir model ortalığı karıştırmıştı. Zira bu model daha sonra Galaxy A01’in öbür bir versiyonu olarak karşımıza çıktı. A01 Core, gücünü 1.5 GHz hızında çalıştırılan ve 4 adet çekirdeğe sahip olan MediaTek MT6739 işlemcisinden alabilir.

Tekli çekirdek testinden 542 puan aldığı belirtilen bu cihaz, çok çekirdekli testten 1468 puan almayı başarmıştı. “@evlaks” olarak bilinen ve akıntı haberleri ile meşhur olan Evan Blass, Galaxy A01 Core’un acayip bir telefon olduğunu açıklama etti.

Bu telefonda çerçevesiz ekran, damla çentikli tasarım ve delikli kamera gibi alışılan hiçbir özellik bulunmuyor. Kendisine tedbirli bir şekilde baktığımızda ekran panelinin altını ve üstünü kaplayan büyük bir çerçevenin var olduğunu görüyoruz. Samsung Galaxy A01 Core özellikleri hakkında başka neler biliniyor?

Çerçevenin üst kısmına baktığımızda bir adet ön kamera ve bir adet hoparlör ile karşılaşıyoruz. Arkadaki tarafı incelediğimizde ise arka panelin sol üst köşesinde yer alan ve dikey bir şekilde hizalanmış olan bir özçekim (selfie) kamerasına rastlıyoruz.

Bu kamera, LED flaş özelliğine sahip olacak. Bunlara ilave olarak panelin plastik olacağı söyleniyor. Telefonun ses ve şiddet ayarları için zorunlu olan düğmeler ekranın sağ tarafında bulunacak.

Ayrıca bu telefonda SIM kart yuvası da bulunabilir. Peki kutusundan Android 10 ile birlikte çıkacak olan bu cihazın ekranı nasıl? Söylenenlere kadar Samsung Galaxy A01 Core’un ekran çözünürlüğü 1480 x 720 olabilir.

Ayrıyeten kendisinin ekranı HD Plus teknolojisini destekleyebilir. Son olarak bu telefonun 1 GB RAM’e ve 5 inç büyüklüğünde olan bir ekrana sahip olacağı bahis ediliyor. Galaxy A01 Core, antre seviyesinde bir telefon olarak piyasaya sürülecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.