DOLAR 32,1837
EURO 34,9509
ALTIN 2.503,16
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Başiskele’de talepler artık daha hızlı çözüme kavuşacak

09.09.2023
A+
A-

Başiskele Belediyesi, vatandaş ile kurum arasındaki tüm iletişimi tek ekranda otomatik olarak toplayan yönetim sistemini devreye alarak taleplere daha hızlı cevap verecek.

Başiskele Belediyesi, vatandaşın talep, öneri, şikayetlerini daha hızlı, etkin ve verimli şekilde çözüme kavuşturulması için ulakBEL (iletişim yönetim sistemi) uygulamasına geçiyor. Başiskele Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları neticesinde işleme alınan ulakBEL uygulaması hakkında ilgili belediye personellerine eğitim verildi. Eğitime Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de katıldı. Eğitim öncesi konuşma gerçekleştiren Başkan Özlü, “Bu yeni uygulamamız UlakBEL, hem vatandaşlarımıza hem de belediye personelimize büyük kolaylıklar sunacak. Hemşehrilerimizin taleplerinin daha hızlı çözüme kavuşturulması, birimlerimizin çalışmalarında gösterdikleri performanslarının değerlendirilmesi daha kolay şekilde gerçekleştirecek. Telefondan, sosyal medyadan ve diğer iletişim kanallarından gelen taleplerin adım adım takibi ve çözüme kavuşturulması tek bir ekrandan görülebilecek. İlçemiz, hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, işlerinizde de siz değerli mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başiskele’de talepler artık daha hızlı çözüme kavuşacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.