DOLAR 32,3520
EURO 34,7850
ALTIN 2.394,20
BIST 10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Başar Dizer’den eşi Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe ile yeni kareler

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Başak Dizer, eşi ve oğlu Kurt Efe ile yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

20.02.2024
A+
A-

2016 yılındaParis’te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, mutlu evliliklerini 2022’de Kurt Efe‘nin doğumuyla taçlandırdı.

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve Kurt Efe’nin yüzünü göstermekten kaçınan çiftten Başak Dizer, eşi ve oğuyla yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Başak Dizer, paylaşımına “Kalbimi çarptıran anlar ve fotoğrafları” notunu düştü.

Ünlü çiftin paylaşımına binlerce beğeni ve “Çok güzelsiniz”, “Bayıldığım aile” gibi yorumlar geldi.

Sapsarı saçlı Kurt Efe’nin annesiyle pozu da büyük ilgi gördü.

“SEVGİLİLİKTE SON NOKTA”

Başak Dizer, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de bu “Sevgililikte son nokta” notunu düştüğü bu kare ile kutlamıştı.

“EVLİLİK NEDEN ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR?”

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda “Sence evlilik zor mu?” sorusuna; “Sence sevgililik zor mu? Biz neden evliliği böyle bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil” yanıtını vermişti.

Ünlü isim, “Evlilik aşkı öldürür mü?” sorusunu da “Kesinlikle öldürmüyor. Sence sevgililik aşkı öldürür mü? Evlilik neden ötekileştiriliyor? Evlilik ‘tü kaka’ bir şey mi? Evlilik güzel bir şey. Aşkın ömrü bitmesi gerekiyorsa sevgiliyken de biter. Bir raf ömrü vardır, onun bitmesi gerekiyordur, biter” şeklinde cevaplamıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.