DOLAR 32,4432
EURO 34,7597
ALTIN 2.441,10
BIST 9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başakşehir, Danijel Aleksic’i kadrosuna kattı

30.08.2019
A+
A-

Süper Lig’de yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Başakşehir, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şu ana kadar Crivelli, Vieira, Aziz Eraltay, Gulbrandsen, Furkan Soyalp, Muhammet Demir, Mehmet Topal, Doğanay Kılıç, Azubuike ve Ponck’u renklerine bağlayan turuncu-lacivertlilerin son transferi Danijel Aleksic oldu. İstanbul ekibi, geride kalan sezonda Yeni Malatyaspor’da top koşturan ve yaz transfer döneminde Al Ahli’ye transfer olan 28 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir’in resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, Sırp futbolcu Danijel Aleksic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde CEO’muz Mustafa Eröğüt yer aldı. Geçen sezon Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkat çeken ve sezon başında Al Ahli’ye transfer olan Aleksic, bundan böyle Başakşehir forması giyecek. Danijel Aleksic’e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.