DOLAR 32,5900
EURO 34,7889
ALTIN 2.408,69
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Baş Ağrısını İdrar İçerek Geçirdi!

17.09.2021
A+
A-

Baş ağrısı için 2 yıl boyunca tedavi gören Carrie Stelee, sorunu bir türlü çözemedi. Steele, yaptığı araştırmaların sonucunda idrar tedavisine rastladı. Detaylar haberimizde…

Carrie Stelee, 2000’li yıllarından başından bu yana sağlık problemleriyle mücadele ediyor. Uzun bir zaman boyunca cilt kanseri tedavisi gören Steele, 2006 yılında ise beyin damarı genişlemesi sebebiyle şiddetli baş ağrısı problemi yaşadı. Baş ağrısı için 2 yıl boyunca tedavi gören Stelee, sorunu bir türlü çözemedi. Steele, yaptığı araştırmaların sonucunda idrar tedavisine rastladı. Steele aynı zamanda cilt kanserinin tekrarlanması ile de boğuşuyordu. Tüm bu sorunlar üzerine idrar tedavisini denemeye karar verdi. Steele, her gün bir bardak miktarında idrar içmeye başladı. Steele’nin ifadelerine göre, 30. günün ardından yıllardır peşini bırakmayan kuvvetli baş ağrısından kurtuldu ve kendisini oldukça sağlıklı hissetmeye başladı.

İDRAR BANYOSU YAPIYOR!

Steele, idrarı güzellik rutinlerine de ekledi. İdrarı banyo suyuna ilave eden Steele, yıllarca bu şekilde yıkandığını söyledi. İdrar banyosunun saçlara iyi geldiğini ifade eden Steele daha berrak ve temiz bir görünüm elde ettiğini söylerek ”Sıcak idrarı seviyorum. Daha rahatlatıcı ve ferah oluyor” dedi. Kendi idrarını içtikten sonra her defasında dişlerini fırçaladığını belirten 54 yaşındaki kadın idrarın tadını şöyle aktardı: ”Bazen tuzlu, bazen şampanya gibi tatlı. Belki biraz limoni”

UZMANLAR UYARIYOR!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan ” My Strange Addiction”(Benim Tuhaf Bağımlılığım) isimli programda konuşan Steele, çevresindekilerin tavsiyeleriyle doktorla görüştü. Doktorlar, idrarının vücuda yarardan çok zarar verdiğini ifade etti. Doktorlar idrarın toksik maddeler içerebileceğini vurgulayarak idrarın kesinlikle içilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.