DOLAR 32,5221
EURO 34,8484
ALTIN 2.428,53
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Bartu Küçükçağlayan’dan DM’den para isteyenlere tepki!

09.03.2019
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Bartu Küçükçağlayan, sosyal medya hesabından, “Dm’den para isteyenlerin hikayeleri çok dandik, uzun uzun, kötü kötü yazıyorlar. Bir tanesinin özeti, ‘Kocam öldü, kızım kanser, benim de kolum kesik iki aylık kiramı öder misin?” Bu mu yani? Aile bitmiş bir aylık kira mı istiyorsun sadece? Twitter’a girmiş bir de gece gece!” mesajını yayınladı.

“NEDEN İNSANLARI KÜÇÜK GÖRÜYORSUN?”

Ünlü oyucnunun açıklamasını bazı takipçileri haklı bulurken, bazıları da eleştirdi. Bir takipçisi, Küçükçağlayan için, “Gece gece yazdıysa ihtiyacı olduğu içindir, neden insanları küçük görüyorsun?” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise “Bu mesaj bana gelse ben de yardım ederdim” ifadelerini kullandı.

BİR TEPKİ DE EBRU POLAT’TAN GELDİ

Ebru Polat, Bartu Küçükçağlayan’ın sözlerine karşılık ateş püskürdü.

Ebru Polat, ünlü oyuncuya “Çok dandik dediğiniz hikâyeler gerçek hayat. Belki de son çaresi buradan ulaşmaktı. Ünlü olmak marifet değil, insan olmak marifet. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun” diyerek tepki gösterdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.