DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Banu Parlak Güzellik Merkezi Saldırısı İddianamesi Duruşması

Banu Parlak Güzellik Merkezi Saldırısı İddianamesi Duruşması ile ilgili en güncel haberler ve gelişmeler burada! Olayın detayları, iddialar ve mahkeme süreci hakkında bilgi edinin.

25.04.2024
A+
A-

Olay ve İddianame

Olay ve İddianame

Banu Parlak‘a ait güzellik merkezi, 1 Ekim 2023 günü motosikletli şüpheliler tarafından kurşunlanmıştı. Olaya ilişkin hazırlanan iddianame kapsamında Dilan ve Engin Polat çiftinin ‘azmettirme’ suçundan cezalandırılması istenen davanın görülmesine bugün Küçükçekmece Adliyesi’nde başlandı.

Mahkeme Görünümü ve Savunmalar

Mahkeme Görünümü ve Savunmalar

Duruşmada sanıklar Dilan, Engin ve Sezgin Polat ile müşteki Banu Parlak hazır bulundu. Duruşmaya avukatları da katıldı. Dilan Polat’ın aylık gelirinin 200 bin TL olduğunu ifade etmesi dikkat çekti. Duruşma sırasında duygusal anlar yaşanırken, Polat çifti savunmalarında suçlamaları reddetti.

Banu Parlak Güzellik Merkezi Saldırısı İddianamesi Duruşması

Tanıklar ve İfadeler

Tanıklar ve İfadeler

Dilan Polat, mahkemede Banu Parlak ile aralarında husumet olmadığını belirtirken, Engin Polat ise Banu Parlak’ı tanımadığını ve iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Polat çifti, yalancı tanık ve tehdit iddialarını da mahkemede dile getirdi. Engin Polat, ticari itibarlarının zedelendiğini belirterek beraatlerini talep etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.