DOLAR 32,3992
EURO 34,5896
ALTIN 2.386,86
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Bambaşka Sohbetler’e konuk olan Özgü Kaya: Şanslı çocuklardanım

NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına “Üç Kız Kardeş” dizisinde rol alan oyuncu Özgü Kaya konuk oldu. Ünlü isim, ailesi konusunda çok şanslı olduğunu itiraf etti.

09.02.2024
A+
A-

Ceyda Düvenci’nin sunumuyla NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan “Bambaşka Sohbetler” programının konuğu oyuncu Özgü Kaya oldu.

Ailesinin şansı olduğunu ifade eden Özgü Kaya, “Böyle bir anne babaya ve kardeşe sahip olduğum için o büyük gururu taşıyorum. Çünkü ailem konusunda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Anneannemin elinde büyüdüm. İçimdeki iyiliği, merhameti ona borçluyum. Çok şanslı çocuklardandım” dedi.

“OKULUMU ÇOK SEVİYORUM”

Konservatuarda opera eğitimine devam eden Özgü Kaya, “Mezun olmayı çok istiyorum ama hep çalıştığım için zorlanıyorum. Okulumu çok seviyorum. Aslında çocukluğumdan beri hep böyle müzikle ilgili hayallerim vardı, oyunculuk sonradan tanıştığım ve benim için çok büyük bir tutku haline gelen bir durum oldu. İlk işimden bu zamana kadar her projemde şarkı söyledim, çok da güzel şarkılar söyledim. O tarafımı da gösterebildiğim bir alan oldu benim için, bu da çok büyük bir şans. Çok da güzel tekliflerle karşılaştım müzikal geldi. Müzikal inanılmaz heyecanlandırmıştı beni ama o zaman çok yoğun çalıştığım için yer alamadım. Yarım yamalık olacağına daha güzel bir dönemde tamamen fokuslanmak istediğim, hayatımın bir döneminde yoğunlaşıp yapmak istediğim bir şey ama şu anda oyunculukta da yolun başında ve umutlu biri olarak buraya biraz daha yoğunlaşmak istiyorum” dedi.

“HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞTİRMEK İSTEMEZDİM”

Ceyda Düvenci’nin “Kendi hayatında neler değiştirirdin ve genç kızlara ne tavsiye verirdin?” sorusuna Özgü Kaya, “Ben sadece insanların hayatlarında kendilerini başkalarıyla kıyaslamak yerine sahip oldukları şansı her seferinde kendilerine hatırlatmalarını tavsiye ederdim ve sürekli bunu bir hayat mottosu haline getirmelerini isterdim. Kendi hayatımda bir şey değiştirmek istemezdim çünkü ben her şeyin bana öğretisi olduğunu inanıyorum” yanıtını verdi.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.