DOLAR 32,2173
EURO 34,9734
ALTIN 2.509,19
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Baler çifti ihanet yüzünden mi ayrılıyor?

29.05.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’un yazısı…

Türkiye Musevi Cemaati’nin geçici başkanlarından Sami Herman’ın kızı Etel Baler ile sanayici Rober Baler’in ihanet yüzünden çatırdayan evlilikleri, Nisan ayının en fazla konuşulan olayıydı. Eşi Rober Baler’in kendisini, şirketlerinin muhasebecisiyle aldattığını öğrenen ve dünyası başına yıkılan Etel Bayan’ın birincil işi, eşini birlikte oturdukları yalıdan göndermek olmuştu. Geçen ay çocuklarıyla bir dönem oturdukları Çubuklu Vadi’deki evlerine geçen Etel Hanım’ın ciddi bir hukuk savaşı açmak için bir avukat ordusu tutuğunu öğrendim.

Etel Bayan; Türkiye, Balkanlar ve Orta Doğu’nun lider, dünyanın en büyük üçüncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik’in sahibi olan eşi Rober Bey’in tüm mallarının yarısını istiyormuş. Zaten mevcut kanuna tarafından, evlendikten sonra edinilmiş mallarda bir sorun yok; boşanma esnasında benzeri yarıya paylaşacaklar. Fakat aileden zengin olan Rober Bey’in mallarının çoğu babasından geçtiği için, Etel Hanım’ın bunlarda hukuki olarak bir hakkı yok. Hatta Etel Bayan, eşinin üstüne olan İsviçre Cenevre’deki evi ve İsviçre Locarno’daki yazlığı da istiyormuş. Fakat Türkiye’de evlendikleri için orada da hak iddia edemeyecek olan Baler’in aklına artık hangi avukat girdiyse, aldatıldığını ispatlayıp onları da alabileceğine ikna etmiş. Etel Hanım, orada da bir hukuk savaşı başlatmaya hazırlanıyormuş. 

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.