DOLAR 32,2197
EURO 34,7507
ALTIN 2.456,30
BIST 10.333,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bakışlarınızı bu yöntemle daha albenili hale getirmek olası

22.06.2020
A+
A-

Göz ve çevresine yapılacak farklı alanlara yönlendirilmiş medikal ve cerrahi işlemlerle daha genç gözükmek muhtemel. şahsi manzara estetiği tasarımı ile artık istediğiniz gibi görünmek sizin elinizde…

Gözlerimiz dış dünya ile iletişimi karşılayan bir pencere ise de güzel ve anlamlı bakışlarla açıklama kazanmaktadır. Ve yüzde en dikkat edilen ve ilk irtibat yapılan yer olmasından dolayı çok daha özel bir konuma sahiptir.

Gözlerimiz sadece güzel görmek için değil; hoş belirmek için de özellik taşır. Çünkü gözlerimiz yüzümüzdeki ifadenin en manâlı görevini taşımaktadır. Bunu yüzdeki öteki alanlar ile ahenk yaparak gösterirler.

Kaşlarımızın yapısı, göz kapaklarımızın duruşu, gözlerimizin çekikliği, daha aşağı göz kapaklarının duruşu hatta yanak elmacık kemiği yapısı bile gözlerimizin anlamını daha iyi ifade etmesine hizmet etmektedir.

Dinç bakış ve görünüm için tüm bu yapıların ahenk içinde olması gerekmektedir. Tüm göz çevresi daha estetik göründüğünde istediğimiz açıklama ortaya çıkar. Ve bu sayede daha genç daha dinamik daha canlı bakışlara sahip olurken gerçekte kişiye özel tasarım ile fazla doğal sonuçlar elde edilmektedir.

Tedaviler planlarken hastanın istedikleri ile ve bu tedavilerin uygunluğu değerlendirilmekte ve çare planı hasta ile birlikte gerçekleştirilmektedir.

Bazı hastalar daha etkileyici bakışlar isterken özellikle genç bayanlar daha çekik gözlere sahip olmayı istemektedir.

İleri yaşlarda bu istekler daha devingen ve canlı bakış istekleri olarak değişmektedir.

Tedaviler planırlarken kaş estetiği, üst ve daha aşağı göz kapağı, badem göz estetiği ve orta yüz germe işlemleri bir tamamen değerlendirilmekte ve aynı seansta tedaviler gerçekleştirilmektedir. Ama bütün tedavilerde göz çevresi göz kapakları estetiği tedavilerin asıl temelini oluşturmaktadır.

Lokal anestezi ile gerçekleştirdiğimiz bu işlemlerle birlikte göz altı ışık dolgusu, botoks,göz altı torbaları alımı ve göz altı morlukları da kombine olarak tedavi edilmektedir.
..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.