DOLAR 32,3151
EURO 35,0957
ALTIN 2.298,67
BIST 9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bakan Kasapoğlu’ndan milli güreşçilere tebrik

13.02.2020
A+
A-

İtalya’da düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde Türkiye’yi temsil eden milli güreşçilerden Selçuk Can ile Cenk İldem bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu. Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası, 3’üncü gününde yapılan müsabakalar ile devam etti. 72 kg grekoromen stilde milli güreşçi Selçuk Can rakibi (CRO) Dominik Etlinger’i 7-5 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Grekoromen stil 97 kiloda mindere çıkan milli sporcu Cenk İldem ise Finlandiyalı Kuosmanen’i mağlup ederek bronz madalya kazandı.

Bakan Kasapoğlu’ndan tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde ülkemizi temsil ederek bronz madalya kazanan Selçuk Can ile Cenk İldem’i tebrik ediyorum. Daha önce çeşitli şampiyonalarda kazandıkları başarılar ile bizleri gururlandıran milli sporcularımız, bu kez de Avrupa Güreş Şampiyonası’nda aldıkları madalyalarla bizlere büyük mutluluk yaşattı. Güreşçilerimiz her zaman olduğu gibi yüz akımız olmaya, bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Uluslararası arenada alınan böylesi her başarının gelecek nesillere örnek olmasını temenni ediyor, bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Cevdet Fırat Aydoğmuş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.