DOLAR 32,2489
EURO 34,7907
ALTIN 2.409,85
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bahçeşehir Koleji Sinop Kampüsü tanıtım toplantısı gerçekleşti

14.02.2018
A+
A-

Halk Eğitim Merkezi ve Sanat Okulu’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Jandarma Komutanı Halil Altıntaş, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşması ile başlayan tanıtım toplantısı Bahçeşehir Üniversitesi kurucusu Enver Yücel’in konuşmaları ile devam etti. Toplantıda konuşan Enver Yücel; “Değerli velilerimiz, Sinop’a önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında Bahçeşehir Kolejini açıyoruz. Yerel ortaklarımız ile birlikte açıyoruz. Arkadaşlarımın böyle bir girişimimiz de bizlere burada yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Bu markanın bu gücün, Sinop’ta olması olmazsa olmazımızdı. Çünkü Karadeniz, Türkiye’nin incisi. Sinop’a böyle bir kampüs böyle bir okulun olmaması bana göre bir eksiklik olurdu. Sinop öteden beri hep gelmek istediğim hep görmek istediğim, Benim dünyamda da farklı bir yer. Burada Eğitim ve Öğretim kalitesini ne kadar yukarı çıkarabilirsek o kadar anlaşılabilir olduğuna inanıyorum. Bölgenin yapısı sizlerin eğitim ve öğretime bakış açısı bizi hep güçlendirmiştir, gurur vermiştir. Çünkü eğitime, öğretim’e daha iyi olmaya önem veren güzel şirin bir şehrimiz Sinop” dedi.

Ardından Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve AK Parti Nazım Maviş’in konuşmaları ile devam eden program Enver Yücel ile soru cevap uygulaması ile son buldu.  



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.