DOLAR 32,4920
EURO 34,7217
ALTIN 2.400,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

BAHADIR TATLIÖZ, “ASLAN BABAM BU DÜNYADAN KAHRAMAN OLARAK AYRILACAK!”

17.06.2021
A+
A-

📌Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz’ün 12 gündür yaşam mücadelesi veren müzisyen babası Nail Tatlıöz yaşamını yitirdi. Sosyal medya hesabından acı haberi paylaşan ünlü şarkıcı, “Babam Nail Tatlıöz 12 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Ölüm gelince bize düşen çaresizlik. Müziğim sustu. Bana ilk notaları öğreten hocam sustu” notunu düştüğü paylaşımla herkesi duygulandırdı.
📌Ünlü şarkıcı babasının organlarını bağışladığını şu sözlerle duyurdu, “Bu çok zor karar ile iki tane aileyi evlatlarına, analarına, babalarına ya da kardeşlerine kavuşturuyoruz. Onlar bir şans daha elde ediyorlar. Aslan babam bu dünyadan hayat kurtararak Kahraman olarak ayrılıyor. Kalbimiz kırık ama içimiz rahat. Babam hayır ve dualar ile anılacak. Başkaları onun bir parçasını taşıyacak. Babamdan ve bizden bir parça. Ahh Babam Ahh. Artık Allah’a emanetsin. Cenneti ile mükafatlan inşallah. Seni çok seviyoruz. Emeklerin ile Sevgin ile bize kattıklarını asla ödeyemeyiz…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.