DOLAR 32,3680
EURO 34,7095
ALTIN 2.393,02
BIST 10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı? En yakın isimden ortalığı karıştıracak sözler

Trendyol Süper Lig’de bir yandan Galatasaray’la şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bir yandan da haziran ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurula hazırlanıyor. Mevcut başkan Ali Koç’un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, aday …

29.02.2024
A+
A-

Trendyol Süper Lig’de bir yandan Galatasaray’la şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bir yandan da haziran ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurula hazırlanıyor. Mevcut başkan Ali Koç’un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, aday olacağı söylenen tek kişi Sadettin Saran.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında yaptığı açıklamayla gündeme gelen ve başkanlığa dönmeye sıcak bakmadığı bakmayan Aziz Yıldırım eğer Saran tek aday olursa devreye girebilir.

ADAY OLACAK MI?

Patronlar Dünyası’nın haberine göre; Yıldırım’ın başkanlığı döneminde sarı-lacivertlilerde yöneticilik yapan ve Yıldırım’ın yakın dostu olduğu bilinen Abdullah Kiğılı, Yıldırım’ın yeniden aday olması hakkında çarpıcı iddialarda bulundu ve şunları söyledi:

“Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç’un ayrılması mümkün olmaz. Şampiyonluk olmazsa ayrılır. Ali Koç ayrılır ve Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Başkan aday olur. Zamanında Saran’ı kulüpten ihraç ettiren Aziz Başkan… Sonra ne olacak? Aziz Başkan ‘Haydi arkadaşlar’ diyecek ve biz de görev alacağız.”

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.