DOLAR 32,3688
EURO 34,7360
ALTIN 2.397,73
BIST 10.158,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Azeri asıllı film müziği sanatçısı Rauf Valiyev’dan yeni albüm

11.06.2020
A+
A-

Yakın zaman da dinleyicilerle buluşacak olan albüm için uzun bir uğraş verdiğini anlatan Rauf Valiyev, genel olarak cinematic tarzlarda çalışmaları olduğunu dile getirdi.

Aynı zamanda film müziği bestecisi olan Rauf Valiyev’in şarkıları sosyal medya ve Youtube’de on binlerce kişi tarafından dinleniyor.

Helpers Of God için çok emek verdiğine değinen Rauf Valiyev, yakında beğeniye sunulacak olan şarkısının çok dikkat çekeceğine inandığını aktardı. 

Beste yapmanın çok eğlenceli olduğunu ifade eden Rauf Valiyev “Yakında yayınlanacak olan 10 şarkılık yeni albümüm için geri sayım başladı. Herkesin beğenisine sunulacak olan yeni şarkılarım umuyorum çok sevilir. “dedi. Valiyev’in “Helpers Of God” adlı albümünde dikkat çeken detaysa, bu albümde yer alan 10 müziğin her birinin bir peygamber ismini taşıyor olması. 

Uzun zamandır üzerinde çalıştığı şarkılar için birçok teklif aldığını dile getiren Rauf Valiyev, albümün yayınından hemen sonra yenilerine başlayacağını açıkladı.

Rauf Valiyev “Sürekli şarkılarla iç içe olmak ve bunun yanın da bir meslek olarak yapmak güzel bir duygu. Yakın da yeni şarkılarla takipçilerimizin karşısına çıkmayı hedefliyorum.”
Yaptığı çalışmaların büyük kitleler tarafından dinlendiğini aktaran Rauf Valiyev, gelen taleplerin kendilerini yeni çalışmalara yönelttiğini söyledi. 

Son şarkılarının özellikle gençler tarafından beğenileceğini kaydeden Rauf Valiyev “film müziği ve beste yapmak benim için bir tutku demek yanlış olmaz. Sürekli yeni besteler üzerinde çalışıyorum ve bu devam edecek. “ ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.