DOLAR 32,3929
EURO 34,5673
ALTIN 2.376,00
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Aysu elendi mi? Survivor Aysu neden yok 2024?

Aysu elendi mi? Survivor Aysu neden yok, soruları Survivor izleyicilerinin son günlerde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunlarında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Aysu konseyler de sözleri ile …

30.01.2024
A+
A-

Aysu elendi mi? Survivor Aysu neden yok, soruları Survivor izleyicilerinin son günlerde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunlarında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Aysu konseyler de sözleri ile ilgi odağı oluyor Peki, Aysu elendi mi? Survivor Aysu neden yok 2024?

SURVİVOR AYSU KİMDİR?

Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk basketbolunun başarılı isimlerinden biri olarak bilinen Aysu Keskin, 177 cm boyundadır. Basketbol kariyerine Genç Milli Takım’da başlayan Aysu Keskin, yetenekleriyle dikkat çekmiş ve Uludağ Basket Nilüfer BSD takımında profesyonel kariyerine devam etmiştir.

Kariyerine Genç Milli Takım ile başlamış olan Aysu Keskin, daha sonra birçok farklı takımda başarılı performanslarıyla tanınmıştır. Kariyeri boyunca TED Ankara Kolejliler, Ordu, Tosyalı, Samsun, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Samsun Basketbol İhtisas, İzmit Belediye Spor Kulübü gibi önemli takımlarda forma giymiş ve takımlarına önemli katkılarda bulunmuştur.

AYSU ELENDİ Mİ?

Survivor Aysu elenmedi, yarışmaya devam ediyor.

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.