DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Ayşegül Yıldız önce tanımadı sonra ‘Tanıyorum Bursalı kardeşimiz’ dedi!

09.05.2023
A+
A-

Beyaz TV’de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programında ekrana gelen habere göre dün bir davette görüntülenen Ayşegül Yıldız, adının aşk dedikodularına karıştığı Semih Öztürk’ü önce ‘Tanımıyorum’ dedi sonra itiraf etti.

İbrahim Tatlıses’ten 10 yıl önce ayrılan Ayşegül Yıldız, isminin anıldığı Semih Öztürk sorulunca önce “Semih Öztürk kim bilimiyorum. Yanlış anlaşılmak istemem. Bilinen bir insansa ben bilmiyorum. Çok televizyon takip etmiyorum daha fazla kitap okuduğum için kendisini tanımıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre sonra tekrar kamera karşısına geçen Yıldız bu kez, “Kutsal Damacana’nın çıkışında hep birlikte bir mekana gittik. Ay bir an Semih Öztürk deyince tanımıyormuş gibi şey oldum! Yanlışlık olmasın. Bursalı kardeşimiz” ifadelerini kullandı.

O davette kendisinin de olduğunu söyleyen Bircan Bali, “Ben sizin Bursa’da hangi işadamlarıyla ne kadar samimi olduğunuzu biliyorum. Ben o işadamıyla da o işadamının eşiyle de görüştüm. Hiç öyle yalandan poz vermeyin. Semih’le en az 10 kere oturduğunu biliyorum. Hepsini çıkarırım… ‘Tanımıyorum’ ne kadar ayıp bir laf ya! Semih’in sana sabah akşam yürüdüğünü de biliyorum. Bu dünkü davette ben de vardım. Sana muhabirimiz beraber gittiğiniz mekanda Semih Öztürk ile görüntülerinin olduğunu söyleyince çark ettin! Düzeltmek için ikinci kere konuştun. Ancak kendinizi kandırırsınız!” ifadelerini kullanarak sert çıktı.

Ayşegül Yıldız önce tanımadı sonra 'Tanıyorum Bursalı kardeşimiz' dedi!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.