DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Ayşe Özyılmazel’den çok konuşulacak haber!

17.09.2022
A+
A-

Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond’la boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu.

Bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın evinde görkemli bir şekilde hayatlarını birleştirmişti.

Kanser tedavisi gören eski eş Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra hayata veda etti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond’un cenazesinde “Bana kızmakta sonuna kadar haklılar” demişti.

Selma Ann Desmond’un vefatı Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel cephesinde olumsuz etkiler bırakmış ve medyada tartışmalara neden olmuştu. Evliliklerinin 10. Ayında Ayşe Özyılmazel, İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurarak, Ali Taran’a boşanma davası açmış daha sonra bu evlilik olaylı başladığı gibi yine olaylı bir şekilde tamamen bitmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.