DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Ayşe Barım ve ID İletişim Hakkındaki İddialar

Ayşe Barım ve ID İletişim ile ilgili son dönemlerde gündemi sarsan iddiaları keşfedin. Bu içerikte, olayların arka planını, detaylarını ve etki alanlarını derinlemesine inceleyerek merak edilen tüm sorulara yanıt bulacaksınız.

14.02.2025
A+
A-

Haber Merkezi’nde yer alan iddialarla gündeme gelen ID İletişim’in ortaklarından Ayşe Barım hakkında, oyuncular tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Barım’ın, “kendisine biat etmeyenleri piyasadan uzaklaştırdığı ve kendi oyuncularının önünü açtığı” yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

İDDİALAR YALANLANDI

Ayşe Barım’ın şirketi ID İletişim, ortaya atılan bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Bu durumun ardından ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, konuya ilişkin açıklamada bulunarak, “O kadar tuhaf ve akılalmaz şeyler ki söylenecek hiçbir şey yok buna. Zaten ID İletişim olarak da ben kişisel olarak da mahkemeye taşıdık süreci. Mahkemede olduğu için de bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

ARAŞTIRMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Ayşe Barım’ın 25 yıllık dostu olarak tanınan Ergenç, konuya dair şunları söyledi: “Benim tanıdığım ender, dürüst insanlardan biridir. Şu an olan olaylar, bu üzerlerine atfedilen ahlaksız birtakım senaryolar gerçekten çok ağır. Ayşe’nin bu durumu hiç hak etmediğini düşünüyorum. Rekabet Kurumunun yürüttüğü bir soruşturma var, ki bu 20 civarında şirkete yönelik genel bir araştırma. Sanki bunların sadece ID ile bir alakası varmış gibi bir algı oluşuyor, fakat böyle bir şey yok.”

SEKTÖRÜN ZORLUKLARI

Ergenç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bir insanın işini iyi yapması, söylenen her şeyin aksine bir suç değildir. Elbette ortada bir dava var ve taraflar mevcut. Belki benim bir şey söylemem doğru değil ama tüm bu yaşananları haksız buluyorum. Sektörde oturması gereken birçok şey var, ama genel olarak konuşursak bu zor bir piyasa, tüm dünyada böyle.”

Kaynak: Ensonhaber

Ayşe Barım ve ID İletişim Hakkındaki İddialar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.