DOLAR 32,3689
EURO 34,7066
ALTIN 2.393,61
BIST 10.165,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Aylin Coşkun’a şok eden itham!

01.05.2020
A+
A-

Sabahleyin Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine tarafından iç giyim firması sahibi Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun’u savcılığa şikayet etti. İş adamı, “Aylin Coşkun bana ulaştı, şarkıcı olduğu için sponsor arıyordu, yardım istedi. 2018’de klip çekimi için borç verdim. Arkasında çek ve senet verdim. Coşkun, borcunu ödemeyi reddedip çocuklarımı kaçırmakla tehdit etti” diye konuştu.

YARDIM EDİN BANA

Cantemur, suçlamalarına şöyle devam etti: “Coşkun, adamlarıyla beni tehdit etti. Cebren adıma belirtilmiş Acarkent’teki üç milyon değerindeki evimi aldı. Ben bu sebeple intihara kalkıştım. Benden kesintisiz para almaya devam ediyor. Tekrar kurtulamadım, destek edin.” Savcılık soruşturma başlattı.

İŞTE TEVFİK CANTEMUR’UN SUÇLAMALARI

“Benden kesintisiz para istiyor. Evim, lüks cipim gitti.
Bugüne dek takriben 4 milyon 620 bin dolar para verdim.
Verdiğim çek ve senetleri iade etmediği gibi senetlerin alacaklısı olduğunu ileri sürerek bana 4 milyon liraya yakın icra takibi başlattı.”

AYLİN COŞKUN’UN SAVUNMASI

Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan şarkıcı Aylin Coşkun, “Tevfik Cantemur, sahibi olduğu şirkete müşterek olmamı istedi. Bunun için 17 milyon 500 bin dolar para verdim. Şirkete karşılıklı oldum. Daha Sonra borcunu ödeyemedi ve ben de alacağımı gayrimenkulle araç üzerinden sağlamaya çalıştım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.