DOLAR 32,3426
EURO 34,8553
ALTIN 2.383,69
BIST 10.250,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Aylin Coşkun, Sinan Akçıl’ı hedef aldı: Şarkı için benden 10 bin dolar alıp paramın üstüne yattı

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk olan Aylin Coşkun, Sinan Akçıl’ın yıllar önce kendisinden 10 bin dolar aldığını ancak şarkı vermediğini söyledi. “ARKADAŞ SENİ TOKAT MANYAĞI YAPARIM” Canlı yayında müzik sektörü …

12.02.2024
A+
A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk olan Aylin Coşkun, Sinan Akçıl‘ın yıllar önce kendisinden 10 bin dolar aldığını ancak şarkı vermediğini söyledi.

“ARKADAŞ SENİ TOKAT MANYAĞI YAPARIM”

Canlı yayında müzik sektörü hakkında konuşan Aylin Coşkun, “Müzik dünyasında bazı dolandırıcılar var. Şarkı için 10 bin dolar vermiştim zamanında yapmadıkları gibi bir de pişkin pişkin dolaşıyorlar” sözleri hatırlatılması üzerine şunları söyledi: “İsim vermeyeceğim hepsi arkadaşım. Bunu herkes bilir, bizim piyasada yılladır şarkı almak 10 bin dolar. Ben o dönem parayı TL’ye çevirerek vermiştim. Karşılığında şarkımı alamadığım için ya şarkımı verin ya da paramı verin diyorum. Söylediğimizde ‘Biz öyle bir para almadık’ diyorlar. Ya arkadaş seni vallahi tokat manyağı yaparım.”

“SİNAN AKÇIL PARAMIN ÜSTÜNE YATTI”

“Şarkımı ya da paramı vermezlerse şahitler huzurunda dava açacağım. Bu dolandırıcılığa girer, ayıptır ya. 5-6 yıldır duruyor o para. Sinan Akçıl benden paramı alıp şarkımı vermedi. Paramın ve şarkının üstüne yattı. O da bir açıklamasında ‘Aylin’i üzmüşüm, halledeceğiz’ dedi ama bir şey yapmadı.”

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.