DOLAR 32,5422
EURO 34,8926
ALTIN 2.441,28
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Aydın’da yürekleri yakan olay!

26.10.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp ve Mehmet Kavas’ın haberine göre Aydın’da tanınmış iş insanlarından Kemal Uşaklı’nın eşi Raziye Özlem Uşaklı (49), kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 100 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilden çıkarılan Uşaklı, hastanede hayatını kaybederken, araçta bulunan 9 yaşındaki kızı Elif Uşaklı ise olay yerinde can verdi.

ARAÇ KONTROLDEN ÇIKTI!

Feci kaza, Efeler ilçesi Kalfaköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İlçe merkezine doğru 09 HU 100 plakalı otomobille seyir halinde olan 3 çocuk annesi ev hanımı Raziye Özlem Uşaklı, henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yaklaşık 100 metre yükseklikten dereye uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AKUT ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, dereye yuvarlanan otomobildeki anne ve kızı için seferber oldu. Otomobilin bulunduğu bölgeye gelen ekipler, 9 yaşındaki Elif Uşaklı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan anne Uşaklı ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından sedyeyle ambulansların bulunduğu bölgeye ekip ve vatandaşların yardımıyla getirildi.

İKİ KENT YASA BOĞULDU

Ambulansta sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan talihsiz kadın, Aydın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Doktorların tüm müdahalesine rağmen anne Uşaklı, hayatını kaybetti. Denizlili iş insanı İsmail Yarımca’nın kızı olan Raziye Özlem Uşaklı ve torunu Elif Uşaklı’nın hayatını kaybetmesi, Aydın ve Denizli’yi hüzne boğdu.

ACI VEDA

Talihsiz anne ve kızı için Efeler ilçesindeki Bey Cami’de tören düzenlendi. Anne ve kızın tabutu musalla taşına yan yana konuldu. Törende eşi ve kızını kaybeden tanınmış iş insanı Kemal Uşaklı, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne-kız gözyaşları arasında Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.