Ayder Kar Festivali’nde Unutulmaz Anlar
Ayder Kar Festivali’nde eşsiz anlar yaşayın! Kar, eğlence ve doğal güzelliklerle dolu bu festivalde unutulmaz anlar sizi bekliyor.
Ayder Kar Festivali’nde Büyüleyici Anlar
DHA Ayder Yaylası’nda bu yıl 17’incisi düzenlenen Ayder Kar Festivali, iki gün boyunca ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce misafir, yayla merkezine yürüyerek ulaşarak festival coşkusuna katıldılar.
Festival alanına ulaşan ziyaretçiler, kar topu oynamak, kardan adam yapmak gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra, yaklaşık 75 metrelik doğal pistten kaymanın keyfini çıkardılar. Etkinlik, geç saatlere kadar sürecek olup, yerel ve ünlü sanatçıların sahne alacağı bir dizi etkinlik de içermektedir.
“Kayarken Bir Kaza Yaşadım Ama Keyfim Yerinde”
Kayarken küçük bir kaza geçiren Kürşat Turgut, “Ufak bir kaza yaşadık ama iyiyim. Kaymaktan korkmuyoruz. Çocukluğumdan beri kış sporlarıyla iç içeyim. Festivali duymuştum; Bolu’daki yangın nedeniyle iptal olmuştu, bu sefer katılabildik. Atmosfer çok güzel, ortam mükemmel. Kaymaya bir başladın mı, bırakamıyorsun!” şeklinde konuştu.
“Nöbetten Çıktım, Hemen Buraya Geldim”
Sakarya’dan festivale katılan Hakan Yünlü, “Sadece bu festival için Sakarya’dan geldik. Ayder’i gerçekten çok güzel bulduk. Mükemmel bir yer; doğası, atmosferi harika.” dedi. Festivaldeki diğer katılımcılardan İbrahim Gür, “Festival çok güzel geçiyor. En son 2019 yılında buradaydık. O zaman şambrelle kayıyorduk ama o oldukça tehlikeliydi. Şu anda muşamba ile kaymak biraz daha güvenli ve keyifli. Ben güvenlik görevlisiyim; nöbetten çıkıp uyumadan buraya geldim.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)
Kaynak: Ensonhaber