DOLAR 32,2204
EURO 34,7153
ALTIN 2.454,71
BIST 10.290,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

“Ay Perisi Luna” kitabının tüm geliri SMA hastası Masal bebeğe!

09.10.2022
A+
A-

Davete Aslı Tandoğan, Begüm Birgören, Ayça Erturan gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Kitabın tüm geliri SMA hastası 2 aylık Masal bebeğin tedavi kampanyasına bağışlanacak. Lansmana Masal bebek ve ailesinin yanı sıra Özge Özder’in daha önce kampanyasına destek olduğu ve tedavi edilerek sağlığına kavuşmaya başlayan Pera bebek de katıldı. 

“Ay perisi Luna” isimli kitap için Özge Özder “Bu kitap, serimizin ilk masalı. Seri halinde çıkacak ve bitmeyecek bir masal bu. Ben nefes alıp yaşadıkça bu masalı anlatmaya ve yayımlanmaya, tüm gelirini bağışlamaya devam edeceğim. Anneler alıp evlatlarına okudukça başka annelere, SMA hastası bebeklere umut olacak. Ülkemizde SMA var oldukça Ay Perisi Luna SMA hastası kardeşlerinin elinden tutmaya devam edecek.

İlk bebeğimiz olan Masal bebeğin kampanyası tamamlanınca kitap serisinin tüm geliri başka bir SMA hastası bebeğe bağışlanmaya başlanacak. Bu şekilde ömrüm oldukça bitmeyecek bu masalı anlatarak onlara destek olmaya ve unutulmadıklarını hissettirmeye devam edeceğim. Ömrüm sona erdiğinde biter ancak bu masal, ama kimbilir belkide kızım Luna benden sonrasını da anlatır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.