DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Avrupa tatili için görkemli duraklar

24.08.2018
A+
A-

Hem eğlence hem seyahat: Lahey

Su tutkunlarının fazlasıyla ilgisini çeken Hollanda’nın en gözde şehirlerinin başında yer alan Lahey, özellikle de çocukları ile tatil yapmayı planlayanlar için bire bir. Lahey, gece eğlencelerinin doludizgin olduğu, caddelerinde at ve bisiklet turlarının görsel bir şölen yarattığı, gezinti yerleri ve rıhtımıyla 3 km uzunluğundaki plajı ve tarihle sanatın iç içe geçtiği şehir merkezi ile görülmeye değer yerlerin başında yer alıyor.

Avrupa tatili için görkemli duraklar

Tarih kokan bir yerleşim: Lizbon

class=’cf’>

Yeryüzündeki vennet: Mayorka / İspanya

Bazı yerler vardır, gözünüzle görseniz de içine girip yaşasanız da acaba gerçek mi diye sizi şüpheye düşürür. İşte cennetin varlığını bizlere ispatlayan ender yerlerden biri ile daha karşınızdayız; Mayorka Adası! İspanya’nın en büyük adası olan Mayorka adasının tek merkezi şehri ise Palma’dır. Bu şehrin dar sokaklarında gezerken, Endülüs mimarisinin etkisi sizleri saracak. Romalılar tarafından kurulan ve 2500 yıllık tarihi olan adanın eski Palma şehri, Mallorca Katedrali, Almudanio Sarayı, Palma Arap Hamamları, Palma Liman Bölgesi, alışveriş caddeleri, Palma Pueblo Espanol müzesi görülmeye değer yerlerin başında bulunuyor.

Avrupa tatili için görkemli duraklar

Türkiye hasretinizi giderecek yer: Güneşli Plaj / Gürcistan

Avrupa tutkunlarının keşfedebileceği kartpostal güzelliğindeki tatil yerleri listemizin son sırasında ise Bulgaristan’ın Güneşli Plaj bölgesi yer alıyor. Burası, hem yakınlığı hem ucuzluğu hem de Bodrum, Marmaris ve İbiza esintilerinin her metrekaresinde hissedildiği bir yer. Güneşli Plaj, uçsuz bucaksız kumsalı, akşamları Bodrum’u andıran sokakları, dünyanın pek çok ülkesinden turisti ağırlayan sayısız otelleri, sınırsız eğlenceyi kucaklayan bar ve diskoları ile ayağınızı yerden kesecek.

Avrupa tatili için görkemli duraklar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.