DOLAR 32,2820
EURO 34,5734
ALTIN 2.413,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Avail Airdrop Programı ve Detayları

Avail Airdrop Programı hakkında detaylı bilgi alın! Airdrop nedir, nasıl katılınır ve ne gibi avantajlar sağlar öğrenin. En son airdrop detayları burada!

19.04.2024
A+
A-

Avail Airdrop Programı Başladı!

Avail Airdrop Programı Başladı!

Polygon’un geliştirdiği Web3 altyapısı olan Avail, büyük çaplı bir airdrop programı başlattı. Bu program kapsamında kripto para projesi, kullanıcılara toplamda 600 milyon yerel AVAIL tokeni dağıtacak. Unification Drop adı verilen bu dağıtım projesi, farklı toplulukları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Airdrop Şartları ve Dağıtım Detayları

Avail, airdrop programında toplamda 600 milyon token dağıtacak. Dağıtımın detayları şu şekilde olacak:

  • Ekosistem geliştiricileri: 90 milyon token
  • Testnet katılımcıları: 49,5 milyon token
  • Ethereum L2 kullanıcıları: 380 milyon token
  • Polygon PoS stakerları: 70 milyon token
  • Topluluğa katkıda bulunanlar: 10,5 milyon token

Avail Projesi Hakkında

Avail, Nexus ve Fusion olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Avail DA, Blockchain ekosistemine önemli katkılarda bulunan geliştiricilere hizmet vermektedir. Avail Nexus, farklı Blockchain’ler arasında köprü görevi görerek işlemlerin entegrasyonunu sağlamaktadır. Avail Fusion ise Ethereum, Bitcoin gibi varlıkların likidite sağlanmasına olanak tanır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.