DOLAR 32,1948
EURO 34,9938
ALTIN 2.497,07
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Audio Technica kulaklığa şık Japon ahşabı dokunuşu Markanın kulakları profesyonel olarak müzik ile ilgilenenlerin ilgisini çekiyor. Audio Technica ahşap…

30.04.2020
A+
A-

Ahşap malzemeler daha çok karşımıza mobilyalarda çıkıyor olsa da denek çalışmayı seven bazı markalar bambaşka ürünlerine de bu detayı ekliyor. Audio Technica da nadir yer alan bir Japon ahşapından ürettiği kulaklığı TH-AWKT Audiophile ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Daha çok farklı tasarımsal şeylerden hoşlananlara seslenen bu kulaklık, özel bir ahşap kutuda satılıyor.

Kulaklıklar, iki bambaşka yankı kapakçığı doğruca geniş bir ses alanı ile hassas ses için yüksek verim alınmasını sağlayan Alman Permendur manyetik devresine sahip özel 53 mm sürücülerle birlikte geliyor.

Audio Technica ahşap ayrıntılı kulaklık, kulak üzerinde bir uyum yakalanması namına sert bir magnezyum alaşımı kullanılarak açısal ve hafif olacak şekilde tasarlanmış. Kulaklığın sünger kısmında ise özel bir deri kullanılmış. Aynı cilt detayı kafa bandı tarafında da kullanılmış.

Kulaklığın ahşap kısmı Japon işçiliğine dayanıyor. Audio-Technica kulaklık Tokyo’da elle monte ediliyor. Elle işlenen kaplı abanoz sayesinde net, doğal ses üretimi için gözden düşmüş rezonansın bastırılması sağlanıyor.

Kulaklığın teknik detayları ise şu şekilde:

Kulaklık Tipi: Arkası kapalı dinamik

Sürücü Çapı: 53 mm

Frekans Tepkisi: 5-45.000 Hz

Azami Giriş Gücü: 2000 mw

Duyarlık: 102 dB / mW

İç direnç: 48 ohm

Tartma: 405 g

Kulaklık kablosu: Çıkarılabilir 3,0 m (9,8 ‘) kablo (A2DC – 6,3 mm (1/4 “) altın kaplama stereo kablo; elastomer kılıf, OFC); çıkarılabilir 3,0 m (9,8’) dengelenmiş kablo (A2DC ila 4 pimli XLRM; elastomer kılıf , 6N-OFC).

Kulaklığın fiyat etiketinde 1.899 dolar yazıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.