DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Aston Martin Vantage Türkiye’ye geliyor

16.04.2018
A+
A-

Vantage modelinin yeni serisi 4 litrelik V8 motoru ile dikkat çekiyor. Optimum ağırlık merkezi ve yarı yarıya ağırlık dağılımı için şasede mümkün olduğunca alçak seviyeye ve arkaya yerleştirilen motor oldukça güçlü.

Motorun 245g/km CO2 salımına rağmen 6000 devirde 510PS, 2000-5000 devir arasında ise 685Nm seviyelerinde.

Oyundu gerçek oldu: Audi e-tron Vision Gran Turismo

PlayStation’ın kült yarış oyunu Gran Turismo’da yer alan Audi e-tron Vision Gran Turismo yarış pistindeki yerini aldı. Oyundaki konsept otomobil bakalım gerçekte nasıl görünüyor?

Vantage 1.530 kg boş ağırlığı ile güç-ağırlık ve tork-ağırlık oranlarında üst düzey bir performansa sahip. Vantage ayrıca, ateşleme, egzoz ve motor yönetim sistemlerinde detaylı ayar yapma imkanı sunuyor.

Vantage, gücünü ve torkunu arkaya monte edilmiş sekiz vitesli ZF otomatik şanzıman donanımı ile arka tekerleklere iletiyor. 0’dan 60mph’a 3,5 saniyede çıkabilen ve maksimum 195mph hıza ulaşabilen otomobil, Dinamik Stabilite Kontrolü ve Dinamik Tork İletimi gibi kapsamlı dahili elektronik sistemlerini barındırıyor.

:: Aston Martin Vantage’in özelliklerini ve tasarımını beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.