DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu sızdırıldı! Bu yıl Ubisoft’un göz bebeği durumunda olan Assassin’s Creed Valhalla için yeni gelişmeler yaşanıyor…

06.07.2020
A+
A-

Dünyanın en popüler oyun serilerinden olan Ubisoft yapımı Assassin’s Creed, 2007 yılından beri her yıl oyuncular heyecanla devam oyununu bekliyor. Tarihsel zaman periyotlarını işleyen oyun serisi, bu yıl karşımıza Vikingler dönemini işleyecek Valhalla sürümüyle çıkacak.

Birkaç saat önce yaşanan gelişmeyle, 30 dakikalık AC Valhalla oynanış videosu sızdırıldı. Sızıntının kaynağı bilinmezken, videonun akıllı telefon kamerasıyla çekilmesi kaliteyi oldukça düşürmüş görünüyor.

Öte yandan Ubisoft, sızdırılan AC Valhalla oynanış videosu ilgili hemen harekete geçti ve çoğu videoyu yayından akaldırttı. Sizlerle haberimizin sonunda paylaşacağımız video da, yakında yayından kaldırılabilir.

Ubisoft, 12 Temmuz Pazar günü UbiForward 2020 isimli bir etkinlik düzenleyecek. İnternet ortamında gerçekleşecek etkinlik, AC Valhalla ve Watch Dogs Legion oyunlarıdan yeni kesitleri içermesi bekleniyor. Tabi ki sızdırılan oynanış videosu etkinlikten çıkartılmış da olabilir.

Oyuncuların merakla beklediği oyun için geri sayım sürüyor. Oyunun fiyatına da değinmek gerekirse, Epic Games’de yer alan oyun 269 TL fiyat etiketine sahip.

NOT: Ubisoft son hızla sızdırılan videoyu kaldırtmaya devam ediyor. Sizler için videoyu yükledik. Assassin’s Creed Valhalla’ya ait sızdırılan 30 dakikalık oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.