DOLAR 32,5752
EURO 35,0138
ALTIN 2.432,68
BIST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi ortaya çıktı Ubisoft Forward etkinliği öncesi, yeni bilgi sızıntıları devam ediyor. Bu kez de Assassin’s Creed Valhalla…

12.07.2020
A+
A-

Ubisoft tarafında son dönemde birçok sızıntı görüyoruz. Dün, Far Cry 6 tanıtım videosunun tamamı ortaya çıkmıştı. Daha öncesin de ise Far Cry 6 çıkış tarihi sızdırılmıştı. Bunun üzerine firmanın, merakla beklenilen bir diğer oyunu yeni Assassin’s Creed için de sızıntılar yaşandı.

Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi 17 Kasım olacak. Oyunun resmi Instagram hesabından, bu bilgi yanlışlıkla paylaşıldı ve sonrasında silindi. Ancak bu paylaşım Reddit kullanıcıları tarafından kaydedildi. Paylaşımı buradan görebilirsiniz.

Öte yandan, Assassin’s Creed’in yeni versiyonu için ortaya çıkan ilk sızıntının bu olmadığını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde oyunun 30 dakikalık oynanış videosu da sızdırıldı. Ancak Assassin’s Creed ve Far Cry için tüm resmi bilgilerin Ubisoft Forward etkinliği kapsamında açıklanacağını da hatırlatalım. Ayrıca Türkiye saati ile bu etkinlik 22.00‘da başlayacak ve etkinlik süresince, Uplay’de Watch Dogs 2 ücretsiz olacak. Bu konu için detayları da aşağıdaki haberde bulabilirsiniz.

265 TL’lik oyun ücretsiz oluyor! 45 dakikanız var

Ubisoft Forward etkinliğinde Watch Dogs 2 ücretsiz hale getirilecek. İşte etkinliğin saati ve oyuna sahip olmak için yapmanız gereken!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.