DOLAR 32,3845
EURO 35,2418
ALTIN 2.324,32
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Asphalt 9 Legends güncellemesi yayınlandı

05.10.2018
A+
A-

Android, iOS ve Windows işletim sistemli cihazlar için geçtiğimiz dönemlerde yayınlanan ve büyük bir ilgi gören, Asphalt 9 Legends oyunu için ilk güncelleme yayınlandı. App Store, Google Play ve Microsoft Store’da yayınlanan güncelleme, oyuncuların istekleri göz önüne alınarak hazırlandı.

Oyun için yayınlanan güncellemeye ait en dikkat çekici detay Kulüp Yarış Modu oldu. Asphalt 9 Legends oyuncuları, kendine özel yarışlarını oluşturabilecek ve birbirlerine meydan okuyabilecekler. Oyundaki çok sayıda araca, iki yeni model daha eklendi. Bu güncelleme ile Lotus Elise Sprint 220 ve Ferrari J50 modelleri oyuna dahil edildi.

Yayınlanan ilk güncelleme ile Efsane Ligi’nde kariyer geliştirmek ve multiplayer modunda arttırılan ödül sayısı ile eğlence daha da üst seviyede olacak. Gelen bir diğer yenilik ise pek çok oyunda yer alan Günlük Görevler oldu. Oyuncuların, oyunda kalma süresini ve sıklığını artıracak olan bu yenilik ile her gün yeni bir görev sizleri bekleyecek. Kontrol mekanizmasında da önemli bir güncelleme geldi. Oyundaki kontroller, oyuncuların kendi isteği doğrultusunda tamamen özelleştirilebilir hale getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.