DOLAR 32,5952
EURO 34,7918
ALTIN 2.497,68
BIST 9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Aslı Enver – Kerem Tunçeri cephesinde flaş gelişme!

21.10.2020
A+
A-

Aslı Enver ile Kerem Tunçeri barıştı!

Habertürk’ün haberine göre Murat Boz ile bir dargın bir barışık ilişkisine nokta koyan Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşamaya başlamıştı.

İkili ortak arkadaşlarının düzenlediği bir partide tanışmış ve pandemi döneminde telefon üzerinden ilişkilerini yürütüyordu.

Aşk haberlerinden sonra sosyal medyada Kerem Tunçeri’ye ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar ifşa edildi. Tunçeri’nin kendilerine attığı özel mesajları ifşa eden kadınlar “Karantinada kafayı yedi herhalde” yazdı.

Bu gelişmeden sonra ünlü oyuncu, Tunçeri’den ayrılmıştı.

Tunçeri de olayları mahkemeye taşıyarak, “Adımı kullanarak manipülatif iddia ve paylaşımlarda bulunan, gerçeğe aykırı algı oluşturacak şekilde içerik yayınlayan kişilere yönelik soruşturma başlatılması ve manevi tazminat davaları açılması için başvuru yaptım” demişti.

Tüm bu yaşananlardan sonra Enver ile Tunçeri’nin aralarındaki buzları erittiği konuşuluyor.

Çiftin gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yürüttüğü iddia edildi.

36 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta Kerem Tunçeri ile ilgili soruları ise yanıtsız bırakmıştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.