DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Asla atlamamanız gereken gece cilt bakımı rutini

02.03.2020
A+
A-
1

İnanın, gün sonunda gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin iyi bir kitapla yatağa uzanmak ve dinlenmek olduğunu ve maskaranızı çıkarmanın bu durumu rahatsız edici bir şekilde böldüğünü biliyoruz. Ancak bu konuda bize güvenin! Makyajınızı temizlemek, gece cilt bakımı rutininizde atlamak istemediğiniz bir adımdır. Çünkü makyajınız ile uyursanız, gün boyunca cildinizin yüzeyinde biriken kir ve yağlar cildinize karışabilir, bu da lekelere yol açabilir.

2

Makyajınızı çıkardıktan sonra, teninizin hala iyi bir temizliğe ihtiyacı olduğunu görürsünüz. Bu nedenle, gece rutininizdeki bir sonraki adım, makyajınızı temizledikten sonra cildinizi iyice arındırmak için durulanan bir yüz temizleyici kullanarak cildinizi kir ve yağlardan arındırmaktır.

3

Glikolik asit ile formüle edilen ve ölü deri hücrelerini cildin yüzeyinden fiziksel olarak yeniden yüzeye çıkarmaya yardımcı olan çok katlı bir dokuya sahip olan ‘peel ped’ler cildinize anında parlak bir görüntü verir. Glikolik asit gibi alfa-hidroksi asitlerin cildinizin güneş hassasiyetini artırabileceğini unutmayın; bu nedenle sabahları belirtildiği gibi 15 veya daha yüksek bir SPF’ye sahip geniş spektrumlu bir güneş kremi uyguladığınızdan emin olun.

4

İster hoşlanın ister hoşlanmayın, normal cildiniz, kuru cildiniz, yağlı cildiniz veya aralarındaki herhangi bir şey olsun, yatmadan önce ve toplamda günde iki kez (sabahları ve geceleri bir kez) bir nemlendirici uygulamak cilt sağlığı açısından oldukça önemli.

5

Koyu halkalar, göz altı şişlikleri ve / veya kaz ayakları tarafından hayal kırıklığına mı uğradınız? İlgilendiğiniz sorunları çözmek için formüle edilmiş bir göz kremi edinin ve nemlendirici uyguladıktan sonra göz çevrenize hafif dokunuşlar ile göz kremini yedirin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.