DOLAR 32,5120
EURO 34,9490
ALTIN 2.435,29
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘Aşk-ı Memnu’nun Cemile’si son görüntüsüyle şaşırttı!

15.06.2020
A+
A-

“Aşk-ı Memnu” dizisinin hafızalara kazınan karakteri Cemile’nin yıllar içindeki değişimi sosyal medyada durum oldu. “Aşk-ı Memnu” dizisinden sonra “Adını Feriha Koydum, Kiraz Mevsimi, Avlu, Hangimiz Sevmedik” gibi dizilerde rol alan oyuncu Pelin Ermiş, son halini paylaştı.

Ermiş’in son fotoğraflarını gören takipçileri alkış yağmuruna tuttu. Bir Takım takipçileri ise oyuncunun estetik yaptırdığını iddia etti.

“2. Sayfa” programına konuk olan Pelin Ermiş, estetik yaptırdığı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Bugüne değin hiç işlem geçirmediğini söyleyen oyuncu “Ben iğneden bile korkarım. O süre 24 yaşındaydım. Acilen 37 yaşına geldim. Yüzümün değişmesi adi. Sadece alnıma botoks yaptırdım” dedi.

Dizide rol aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen oyuncu “Fazla güzel günler geçirdik. O dönem fantastik bir ilgi vardı. Şu Anda her yerde bölümleri bile çok izleniyor. Eski görüntüleri görünce duygulanıyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.