DOLAR 32,5069
EURO 34,7940
ALTIN 2.417,90
BIST 9.679,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

ASANSÖRDE ÜNLÜ ŞARKICIYI DÖVEN SOSYETİK GÜZEL VE İŞ ADAMI EŞİ BAKIN KİM ÇIKTI!

08.10.2021
A+
A-

Çeşitli isimler magazin dünyasında dolaşmaya başladı. Bir çok kişi yasak aşk yaşayan işadamı, eşi ve ünlü şarkıcının kim olduğunu araştırmaya başladı.

Şimdi sıkı durun cemiyet ve magazin dünyasına bomba gibi düşen bu skandalı perde arkasını ilk kez ve sadece sacitaslan.com açıklıyor.

Bundan 1.5 ay öncesine gidelim…

Magazin ve cemiyet dünyasında büyük bir skandal yaşandı. Pırlantalara olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü bir kadın şarkıcı, B.Y isimli ve İstanbul’da ünlü bir AVM başta olmak üzere, eşi Ö.Y’nin başında olduğu birden fazla şubesi olan mağazalar zinciri bulunan ünlü iş insanıyla aşk yaşamaya başladı.

İş insanı, yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle baş başa kalmak için Fulya’daki bir çok ünlü ismin de oturduğu bir rezidansta garsoniyer ev kiraladı.

Yasak aşk yaşayan ikili, 1.5 ay boyunca gizli gizli Fulya’daki evlerinde buluştu.

Daha sonra evli iş insanı B.Y‘nin cemiyet hayatının ünlü isimlerinden olan iş kadını eşi Ö.Y bu durumu öğrenince çıldırdı.

Ünlü şarkıcıyı dedektif gibi takip ederek, Fulya’da evinde yakaladı.

Yabancıymış gibi şarkıcı ile aynı asansöre binen sosyetik iş kadını Ö.Y bir anda asansörü durdurdu. Daha sonra ünlü şarkıcıya kimliğini açıklayan iş kadını saldırmaya başladı. Önce şarkıcının pırlantılarını çıkaran Ö.Y daha sonra kıyafetlerini de parçaladı.

Şarkıcı ise güvenliklere, polis çağırmamasını söylediği öğrenildi. Güvenlikler yarı çıplak kalan şarkıcının üzerine kapattı.

Bu sırada sosyetik iş kadını Ö.Y “Ben bu kadını dövdüm” diyerek, polis çağrılması istedi.

Güvenlikçiler ise şarkıcıyı korumaya aldı.

Başka bir iddia ise bu ikilinin ilişkilerinin iki yıl önceye dayanıyor olmasıydı.

Olayın ortaya çıkmaması için yoğun çaba sarf eden işadamı ve şarkıcı sevgilisi bir çok kez ayrılıp barıştılar.

Ayrılığa daha fazla dayanamayan çift her defasında tekrar barışarak, ilişkilerini gizli saklı yaşamaya devam ettiler.

Sonunda da B.Y isimli işadamının sosyetik eşi Ö.Y daha fazla aldatılmaya dayanamayarak büyük aşk skandalını ortaya çıkardı.

Ünlü işadami ile aşk yaşayan ve asansörde tekme tokat dayak yiyen ünlü şarkıcı ile iş adamının eşi Ö.Y’nin bir zamanlar dost oldukları ve bir çok davet ve açılışta beraber oldukları ögrenildi.

Ünlü iş kadınının İstanbul’daki AVM’de açtığı mağazasının açılışına bir çok ünlü isim katılmıştı.

Evli ve çocuklu olan sosyetik çift bu skandaldan önce yaz boyunca milyonluk teknelerinde keyifli bir tatil geçirmişlerdi.

Sosyetik işadamı aylar önce canlı yayınlanan bir tv programına bağlanmış ve yaptığı bağış ile uzun süre spor, magazin ve cemiyet dünyasında konuşulmuştu.

*****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com’a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.