DOLAR 32,2868
EURO 34,7566
ALTIN 2.385,17
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Arthur Hayes’ten Kripto Piyasası İçin Yükseliş Çağrısı

BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, kripto piyasasında yükseliş çağrısında bulunuyor. Kripto yatırımcıları için önemli bir dönüm noktası olabilir. Detaylar haberimizde!

24.04.2024
A+
A-

BitMEX’in kurucu ortağı ve Maelstrom’un Baş Yatırım Sorumlusu Arthur Hayes, kripto para piyasası için bir yükseliş çağrısı yayınladı. Yakın tarihli bir analizde Hayes, kripto varlıkları desteklemeye devam eden makroekonomik faktörlerin bir araya geldiğini vurgulayarak yatırımcıları mevcut piyasa trendlerinden yararlanmaya çağırıyor.

Likidite Enjeksiyonu, Kripto Paralar İçin İyimserlik İşareti

Likidite Enjeksiyonu, Kripto Paralar İçin İyimserlik İşareti

Hayes, kripto fiyatlarının temel itici gücü olarak merkez bankaları tarafından devam eden likidite enjeksiyonuna işaret ediyor. Hayes’e göre bu kolay para politikası Bitcoin’in değeri üzerinde önemli bir etkiye sahip ve hükümetler artan borç yüküyle boğuşurken de devam etmesi muhtemel.

Left Curve Stratejisi

Left Curve Stratejisi

Hayes “Left Curve” yatırım yaklaşımını savunmakta ve boğa dönemlerinde uzun vadeli yatırımları desteklemektedir. Piyasa zamanlama taktiklerine karşı uyarıda bulunuyor ve fiyatlar yükseldikçe varlık edinerek kazançları maksimize etmenin önemini vurguluyor. Solana’nın kısa süre önce 10 doların altından 200 dolara yükselmesi, uzun vadeli yükseliş perspektifini benimsemenin potansiyel ödüllerinin en iyi örneğidir.

Hayes’in önceki açıklamaları: Hayes’in mevcut analizi daha geniş piyasa trendlerine odaklanırken, altcoinlerle ilgili önceki açıklamalarına dikkat çekmek gerekir. Bu yılın başlarında, merkezi olmayan finans (DeFi) alanında güçlü anlatılara ve yıkıcı potansiyele sahip birkaç altcoin tanımladı. Aralarında dYdX, GMX, Pendle, Krav, Elixir, Flare, Ethena ve Axelar’ın da bulunduğu bu projeler, alım satım, stake etme ve stablecoin çözümleri için merkezi olmayan alternatiflere yönelik artan bir eğilimi temsil ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.