DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Arouna Kone: ‘Her şeyi yapabilecek kapasitede bir takımız’

26.11.2020
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi I grubu 4. hafta maçında yarın deplasmanda Karabağ ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor’da deneyimli futbolcu Arouna Kone basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki oyuncu, zor bir müsabakaya çıkacaklarını dile getirerek, “Son maçı yendik. Son maçtan sonra hedeflerimiz yükseldi. Bu maçtan sonrakini yenmeliyiz. Gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacımız var. Villarreal’in yenmesini bekleyeceğiz. Hocanın dediği gibi zor zamandan geçiyoruz. Korona virüsten dolayı eksik oyuncularımız var ancak bunlara rağmen var olanlarla da güçlü bir takımız. Her şeyi yapabileceğimiz bir kapasitedeyiz” şeklinde konuştu.

“Karabağ’da çekindiğim herhangi bir futbolcu yok”

Karabağ’da çekindiği bir herhangi bir oyuncunun olmadığını aktaran Kone, şu ifadelere yer verdi:

“Benim çekindiğim hiçbir oyuncu yok. Tüm takım arkadaşlarım tecrübeli oyuncular. Motive olursak kazanacağımıza inanıyorum. Herhangi bir takım arkadaşım maç öncesi sıkıntı yaşarsa korku yaşayabilirim. Kişisel olarak bir oyuncudan korkum yok. İyi durumdayız. Antrenmanlar çok iyi gidiyor. Kimseden bir korkumuz olduğunu söyleyemem.”

Bora Akyol – Oğuzhan Ort – Mehmet Şirin Topaloğlu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.