DOLAR 32,2743
EURO 34,6310
ALTIN 2.413,23
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Arda Turan zirveye ulaşıp da orada duramamanın ne demek olduğunu Türkiye’ye gösteren insan

09.11.2018
A+
A-

* O gece harika bir geceydi. Ahmet bize yemek yaptı. O çok güzel yemek yapar. 20 yıl boyunca oturduğum bütün masalarda ‘arkadaşlar aramızda gazeteci var’ diyerek bana laf sokuyorlardı. Gazeteci olduğumu unutup bir masaya oturdum.
* Yan yana gördüğümde çok sevindim. Kitap tanıtımındaki fotoğraflar çıkıca Ahmet ve Sıla’dan izin istedim.
* Ahmet biraz sessizdi. İçki içmemeye özen gösterdi. Frenli gidiyordu. ‘abi ben kontrol etmeye çalışıyorum’ dedi.

Arda Turan zirveye ulaşıp da orada duramamanın ne demek olduğunu Türkiye’ye gösteren insan

* Sıla’yı çok severim. O duruşu olan bir kız. Bunu yaparak iyi yaptı. Kendisini de tehlikeye attı. Ama iyi yaptı.  Bana Ahmet Güneştekin telefon etti ‘duydun mu’ dedi, ben şok oldum. Ya çok iyi oynadılar, ya da ben aptalım insanları anlamıyorum.

* Bir kadınla bir erkek arasındaki ilişkiye karışmamak lazım. Başka bir kimya. Ama kamuya yansıdığı zaman hepimizin söyleyecek lafı var. Çok şaşırdım ben.
*Sıla durup dururken böyle bir hadise çıkaracak kadın değil. Sahnesinden başka ortalıkta görünen bir kadın değil. Sıla bu noktaya geldiyse belli ki tatsız olaylar var. Belli ki bir olay var ortada. Sıla da bunu söylediği gibi…

* Ahmet’in ifadesini okudum. O ifade de takıldığım şeyler var. 11 kere Sıla Hanım diyor. Sıla Hanım lafı o yaşta, o dünyada bir insanın kullanacağı laf değil. Ben ifade vermeye gitsem 11 yerde Tansu Hanım demem. Ya Tansu derim, ya Tansu Özkök derim.  Bu terminoloji kendisine daha muhafazakar bir erkek profili çizmek istiyor gibi geldi bana.

* Zaten iki tane muhafazakar yazar Nagehan Alçı ile Ersoy Dede çıkıp ‘bunun bahanesi olmaz’ dediler.  Erkek olarak bununla yüzleşeceksin. Gerekçeler ne olursa oldun.
İnsanın içinde şiddet eğilimi olabilir. Ben şuna inanıyorum şiddet eğilimi önlenebilir, eğitilebilir…

* Ben Ahmet Kural’a bu soruları sordum. Dün gece sabaha karşı bana cevaplarını göndermiş. Bu olayda benim ikna olup olmamamın hiç önemi yok.

Arda Turan zirveye ulaşıp da orada duramamanın ne demek olduğunu Türkiye’ye gösteren insan

“BİRLEŞTİĞİMİZ İKİ TANE KONU VAR”

* Geçenlerde GS – FB maçına gittim. Futbolun geldiği nokta berbat. Her konuda ikiye bölünen Türkiye’de iki tane konu var bizi birleştiriyor. Biri hayvana karşı şiddet, ikincisi kadına karşı şiddet…

class=’cf’>

* Benim hayatım insanlarla kavga ederek geçti ama kavga ettiğim bir ünlü olmadı.

“HÜLYA AVŞAR’I, NURGÜL YEŞİLÇAY’I BİR DE TANSU’YU BEĞENİRİM”

* Ben klasikçiyim. Ben Hülya Avşar’ı hep çok beğendim. Bir yazımda ‘O bütün Türkiye’nin milli ve resmi kumasıdır’ yazmıştım. Nurgül Yeşilçay’ı beğenirim. Bir de Tansu’yu… 50 yıldır tanışıyoruz 48 yıldır evliyiz…

* Aleyna Tilki, geleceğin Ajda Pekkan’ı…

* Seyma Subaşı duruşuyla Türkiye’ye gerçekten karakterli bir insan olmanın ne olduğunu anlatan insan. Ahlaki değerlendirmeler falan geçin bunları. Bu evlilik şekli sadece Acun ile Şeyma’nın başına gelmedi.

Arda Turan zirveye ulaşıp da orada duramamanın ne demek olduğunu Türkiye’ye gösteren insan

“ARDA ZİRVEYE ÇIKTI AMA DURAMADI”
* Arda Turan: Futbolun zirvesine ulaşıp da zirvede duramamanın ne demek olduğunu Türkiye’ye gösteren insan.
* Seda Sayan: Ben Seda Sayan’ın ilk kez Ankara’da sahnede gördüm. Salonda bulunan herkesle flört eden bir hali vardır. Bu sanattır… Türkiye’de bu işi götüren bir insan.
* O Ses Türkiye: Beyaz da Seda da şovu bilen insanlar. Bence ikisi de henüz kendi performanslarına gelmedi. Hadise ve Murat Boz iyi götürüyor. O Ses Türkiye çok güzel, başarılı bir format.
* İrem Derici ‘Bir erkeği 10 günde kendime aşık ederim’ demiş… Aşık olacak erkeği bulursan edersin…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.