DOLAR 32,5664
EURO 34,8797
ALTIN 2.434,79
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Apple’ın sihirli klavyesini kutusundan çıkarttık! Apple Magic Keyboard kutu açılışı videomuzda kullanıcıların hayatını kolaylaştıran sihirli klavyeyi …

08.08.2020
A+
A-

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda 1.199 TL fiyat etiketine sahip bir klavyeyi kutusundan çıkartıyoruz.

Apple Magic Keyboard özellikleri neler?

Apple’ın aksesuarları arasında en dikkat çekici ve en şık modellerinden bir tanesi olan Magic Keyboard oldukça işlevsel özelliklere sahip. Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard, genişletilmiş yerleşime, belge içinde gezinmeyi kolaylaştıran hızlı kaydırma tuşlarına ve oyun oynamayı daha eğlenceli hale getiren tam boy ok tuşlarına sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Büyük olmanın yanı sıra bu klavye, makas tipi mekanizması ile yazma işlemini de kolaylaştırıyor. Şarj edilebiliryerleşik pile sahip klavye, bir ay veya daha uzun süre şarj edilmeden kullanılabiliyor.

Apple’ın 1.199 TL klavyesini kutusunda çıkarttığımız videomuzu izledikten sonra kanala abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.