DOLAR 32,2129
EURO 35,0082
ALTIN 2.500,74
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Apple’ın itirafı iPhone satışlarını nasıl etkileyecek?

04.01.2018
A+
A-

Barclay analisti Mark Moskowitz, bu yıl iPhone satışlarında önemli bir ölçüde düşüş yaşanabileceğini dile getiriyor. Birçok kullanıcının Apple’a kızgın olduğunu belirten Moskowitz, sonbaharda tanıtılacak üç yeni iPhone modeline kullanıcıların beklenilen ilgiyi göstermeyeceğini belirtiyor.

Zira, analist kullanıcıların büyük bir bölümünün iPhone’un yavaşlatılmasına tepki olarak yeni bir model için 1000 dolar vermek yerine, 29 dolar vererek pili değiştirmeyi tercih edeceğine inanıyor.

Ancak, Barclay analistinin bu açıklamaları, yeni iPhone modellerinin kullanıcılara sunacağı yenilikler karşısında geçersiz kalabilir. Zira, şirketin 6.5 inçlik yeni bir iPhone X ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Apple’ın cihazları yavaşlattığını itiraf etmesinin ardından, birçok akıllı telefon üreticisinin hiç bir zaman böyle bir uygulamaya gitmediğini ve bunun kabul edilemez olduğunu açıkladığını hatırlatmak isteriz.

:: Sizce, Apple’ın itirafları ile iPhone satışları sekteye uğrar mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.