DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Apple’ın gizemli cihazı Apple Ring ortaya çıktı Apple’ın son dönemde fazla merak edilen ancak gizli tutulan Apple Ring yani Apple yüzüğü ortaya çıktı. …

26.04.2020
A+
A-

Aldığı patentler ile her zaman odak noktası olan Apple‘ın yeni patenti uyarı çekiyor. Şirket bu berat ile birlikte elinizi hareket ettirerek bu cihaza bağlanabileceğinizi gösteriyor. Bu sayede eğer yüzüğü ikinci bir aygıt, örneğin Apple TV ile eşleştirebileceksiniz. Bu Vesile Ile yalnızca yüzük taktığınız parmağınızı bu cihaza yönlendirmek yetecek. Bu berat öncesinde ise cihazın bazı biyometrik sensörle gelebileceğini, Siri bağlantısı ve küçük bir dokunmatik ekran sunabileceğini görmüştük.

Ayrıca bu patentte aygıt ile hareket yoluyla sesi yükseltip eksilmek, arayüzü kontrol etmek, ışıkların parlaklığını belirlemek, etraf sıcaklığının değiştirilebileceği söyleniyor. Eğer bir başka Apple Ring kullanıcısına bir mesaj ya da başka bir uyarı şekli göstermek isterseniz bu da olası görünüyor. Buna bir örnek verecek olursak, bir kullanıcının ön kapısının kilidini başlatmak veya ışıklarını açmak HomeKit ile beraber entegre bir şekilde çalışabilecek.

iPhone 12 fiyatı için yüzleri güldüren bahis!

Yüksek satmak rakamlarına ulaşan iPhone 11 yoğun ilgi görmeye devam ederken, iPhone 12 fiyatı için yüzleri güldüren bir iddia ortaya atıldı.

Apple’ın bu patentte belirttiği şekilde yüzüğün kullanılmasıyla birlikte, dokunmatik ekranlı bir aygıtla etkileşime girmesinin daha bereketli, daha tehlikesiz, kuytu ve ergonomik bir yol olacağına inanıyor. Daha önce de olduğu gibi ola ki bu berat hiç kullanılmayabilir fakat olur ya de muhalif şirketleri böyle bir durumda sınırlama getirmek içinde yapılmış olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.