DOLAR 32,2039
EURO 35,0603
ALTIN 2.471,45
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Apple’dan yeni 30W USB-C güç adaptörü! İşte fiyatı Apple, yeni bir 30W USB-C güç adaptörü ile karşımızda. Kendisinin fiyatı ve özellikleri belli oldu. …

19.08.2020
A+
A-

Daha önce satışını aniden sonlandırdığı bu adaptörü yenileyip bir kez daha kullanıcıların hizmetine sunan Apple, bu seferki donanımın MY1W2AM/A etiketine sahip olduğunu açıkladı. İlk görünüşte eski adaptör ile yeni adaptör arasında bir fark yokmuş gibi görünüyor.

Bu iki adaptör modeli arasındaki ana farkın uyumluluk özelliğinde ortaya çıktığı belirtildi. Ayrıca yeni adaptör eski adaptörden biraz daha kalın. Her ikiside PD 2.0 altyapısını destekliyor. Her iki cihaz da 5V/3A, 9V/3A, 15V/2A ve 20V/1.5A akımları ile uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Apple’ın ABD için hazırlanan ilgili satış sayfasında bu modelin satın alınabildiğini görüyoruz. 49 dolardan satışa sunulan bu yeni adaptör, henüz Türkiye için hazırlanan Apple sayfasında mevcut değil. Bu model, Apple’ın en güncel ve en popüler ürünleri ile uyumlu bir şekilde çalışacak.

Raflardan ani bir karar ile indirilen eski adaptör miktar bakımından daha az Apple ürünü ile uyumlu bir şekilde çalışıyordu. Apple, bu aksesuarın özellikle 13 inç MacBook Air Retina modeli ile kullanılmasını öneriyor. Elbette iPhone ve iPad Pro modelleri de bu adaptör sayesinde hayatına devam edebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.