DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Apple Watch 5 Nike vs normal! Neler farklı? Apple Watch Nike Series 5 deneyim videosu ile karşınızdayız. Apple Watch Series 5 modelinin Nike versiyonu…

01.06.2020
A+
A-

Apple Watch Series 5’in Nike versiyonunu daha önce kutudan çıkarmıştık. O videoya buradan ulaşabilirsiniz. Yeni videoda ise saat ile geçirdiğimiz zaman boyunca neler yaşadığımızı ve işimizi nasıl kolaylaştırdığını sizlere aktarıyoruz.

Dilerseniz lafı daha artı uzatmadan sizleri bu deneyim videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Apple Watch Nike Series 5 özellikleri

Gerçekte Apple Watch Series 5 özellikleri ile Nike versiyonun özellikleri benzer. Ama Nike versiyonunun bazı farklılıkları var. Bunlardan biri özel tasarım kadranlar. Alışılmış Nike Windrunner rüzgarlığın renkli desenlerinden esinlenilerek tasarlanmış bir kadranın da aralarında bulunduğu yenilenen Nike saat kadranı koleksiyonu uyarı çekiyor.

Keza bu versiyonda Nike Run Club uygulaması da bulunuyor. Bu uygulama ile bir davetli koçun rehberliği ve özel hazırlanmış müzik listesiyle her hafta yeni bir Sesli Rehberli Koşu başlatılabiliyor. Ayrıca koşu hakkında istatistikler ve ölçümler de buradan görüntüleniyor.

Nike Series 5’in özel kayışları da bulunuyor.

40 mm ve 44 mm elde etmek üzere iki öbür kadran seçeneği yer alan saat, kutudan yine manyetik yük kablosu ile çıkıyor. Şarjı ayrıntılarıyla batmış bir Apple Watch Series 5, 18 saate kadar pil ömrü sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.