DOLAR 32,3718
EURO 34,6936
ALTIN 2.392,15
BIST 10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Apple Watch 4 ön paneli ve ve boyutları sızdırıldı!

12.09.2018
A+
A-

Dediğimiz gibi yeni Apple Watch beklentileri karşılayan bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Denildiği gibi gerçekten de ekran büyüklüğünde % 15‘lik bir artışa gidilmiş. Bu artış için çerçevelerde de bir incelme görülüyor. Ön panelde yapılan bu büyütmenin kasaya yansımayacağı öngörülüyordu.

Apple Watch 4 nasıl olacak? İşte tüm bilinenler!

Apple Watch 4 veya diğer adıyla Apple Watch Series 4’ün tanıtılmasına kısa bir süre kaldı. Bizde, Apple Watch Series 4 özellikleri gibi merak edilen detayları bir araya getirdik.

Ancak yeni iPhone isimleriyle birlikte ortaya Apple Watch 4 boyutları da sızdırıldı. Apple sitesinde ortaya çıkarılan bir XML dosyasında yeni Apple Watch hakkında detaylar ortaya çıkarılmış oldu.

Apple daha sonrasında bunun farkına varmış ve XML dosyasını kaldırmış olsa da sızıntı çoktan teknoloji dünyasının gündemine oturdu.

Sızıntıya göre yeni Apple Watch, 38 mm yerine 40 mm, 42 mm yerine ise 44 mm boyutuyla karşımıza çıkacak. Paylaşılan XML dosyasında Apple Watch 4 diye bir isimlendirme yapılmamış. Tahminler ise isimlendirmelere rağmen boyutların gerçeği yansıttığı yönünde.

Paylaşılan ön panele de bakılırsa daha büyük ve daha geniş bir ekrana sahip Apple Watch ile karşı karşıya kalacağız. Phone Arena sitesinin ele geçen sızıntılar üzerinden yaptığı Apple Watch 4 ve Apple Watch 3 karşılaştırması da boyut farkını ortaya koyuyor.

 

 

Apple Park‘ta düzenlenecek olan Gather Round etkinliğine ShiftDelete.Net adına Hakkı Alkan katılacak. Düzenleyeceğimiz canlı yayında Hakkı Alkan‘a da sık sık bağlanacağız. Ayrıca lansmandan sonra yeni iPhone modellerinin inceleme videoları da dünya ile aynı anda ShiftDelete.Net‘te olacak.

iPhone Xs canlı yayın! Yeni iPhone tanıtılıyor

12 Eylül TSİ 20.00’de başlayacak olan Apple etkinliğini, canlı olarak ShiftDelete.Net farkıyla takip edin. Yeni iPhone modelleri ve iPhone Xs canlı yayın farkıyla ShiftDelete.Net ekranlarında!

iPhone Xs başta olmak üzere toplamda 3 yeni iPhone modelinin tanıtılmasını beklediğimiz etkinlik TSİ 20.00 itibariyle başlıyor. ShiftDelete.Net‘in özel canlı yayını ise saat 19.00’da başlayacak. Canlı yayınımızı kaçırmayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.