DOLAR 32,2189
EURO 35,1118
ALTIN 2.472,32
BIST 10.180,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Apple VR / AR başlığını ne zaman tanıtacak?

15.08.2018
A+
A-

Bunun daha iyi anlaşılabilmesi için gelin, küçük bir karşılaştırma yapalım. Bu konuda piyasadaki en iyi ürünlerden birisi olan HTC Vive Pro, 2880×1600 piksel çözünürlük sunuyor. Tüm bunların yanı sıra HTC Vive ve Oculus Rift’in aksine bilgisayar bağımlılığı olmayan bu AR / VR başlığı, Google Daydream View ve Samsung Gear VR gibi, herhangi bir akıllı telefona da ihtiyaç duymayacak.

Çevreyi izleyen kameralar ile donatılan cihaz, Apple tarafından geliştirilecek bir işlemciden güç alacak. Kuo, 1 trilyon barajının geçilmesinin ardından bu yeni ürünler ile Apple’ın çok daha iyi bir büyüme ivmesi kazanacağını belirtiyor.

Ayrıca, artırılmış gerçekliğin yanı sıra Apple Car’ın ilerleyen yıllarda otomotiv sektörünün en çok konuşulan konularından birisi haline geleceğini iddia ediyor.

Şirketin CEO’su Tim Cook, artırılmış gerçekliğin ileride hayatımızın bir parçası haline geleceğini defalarca kez dile getirdi. Ancak, bu ürün için yolun başında olunduğunu ve halen birçok detayın ortaya çıkmadığını bilmenizi isteriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.