DOLAR 32,2612
EURO 34,6843
ALTIN 2.405,39
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Apple üretim ortağından yeni bir rekor Apple’ın iPhone işlemci üreticilerinden TSMC’nin 5G modem ve 5 nm çip üretim detayları ortaya çıktı. …

12.07.2020
A+
A-

Yeni yayınlanan bilgilere göre geçtiğimiz ay itibariyle TSMC’nin sevkiyat tutarları, ortalama olarak 4.1 milyar dolar seviyesine ulaşmış durumda. Geçtiğimiz yıl benzer aylarda açıklanan sevkiyat tutarı dikkate alındığında, yaklaşıl olarak yüzde 29’luk bir artış olduğu dikkat çekiyor. Özellikle de akıllı telefon sektörünün son yılda içinde bulunduğu durum düşünüldüğünde, TSMC’nin çok ciddi bir yıldan yıla artış oranı yakalayabildiği ifade ediliyor.

TSMC en çok 5G modem ve 5 nm işlemci üretimi ile söz konusu bu yıldan yıla başarıyı yakalayabilmişe benziyor. Bilindiği gibi firmanın üretim yaptığı isimler arasında Apple, Huawei, MediaTek ve Qualcomm gibi isimler bulunuyor.

Apple Music kullanıcılarından batarya şikayeti

iOS 13.5.1 Apple Music uygulaması ile ilgili yeni bir kullanıcı şikayeti ortaya çıktı. İşte yeni ortaya çıkan sorun hakkında detaylar!

Apple’ın bu yılki iPhone 12 modellerinde 5G desteği sunulması da bekeniyor. Yine aynı şekilde yeni 5 nm A serisi işlemciler de iPhone 12 modellerinde yer alacak. TSMC’nin önemli müşterileri arasında Apple’ın olduğu hesaba katıldığında, hem 5G modem hem de 5 nm işlemci ile birlikte yeni bir artış önümüzdeki yıl kendini gösterebilir.

Şu anki mevcut sevkiyatlar arasında ise Apple’ın yeni serisinin sevkiyatlarının olup olmadığı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.