DOLAR 32,1718
EURO 35,0264
ALTIN 2.494,31
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Apple tvOS 14 duyuruldu! İşte tüm özellikleri! Apple tvOS 14 güncellemesi resmi olarak duyuruldu. İşte yeni tvOS 14 özellikleri hakkında bilinmesi …

23.06.2020
A+
A-

İlk olarak ayrıntıları ile belirtmek gerekirse yeni tvOS ile birlikte PS4 ve Xbox One modellerinde kullanılan devam etme özelliğine benzer bir özellik getiriliyor. Laf konusu olan bu yeni özellik, kullanıcılara seri bir şekilde oynadıkları oyuna kaldığı yerden devam etme imkanı sunacak.

iOS 14 özellikleri arasında yer alan yeni HomeKit ve görüş içinde manzara özelliği, tvOS 14 özellikleri aralarında da bulunan detaylardan oluyor. Çoklu kullanıcı desteği de bir öteki geliştirme yapılan alanlar arasında bulunuyor.

Her kullanıcı profiline özelleştirilmiş nasihat sistemi de kullanılmaya başlanacak. Benzer şekilde Apple Arcade oyunları da bu doğrultuda kullanılacak.

Açıklanan bilgilere tarafından yeni güncelleme, 2020 yılında kullanıcılara ulaştırılıyor olacak. Son olarak belirlemek gerekirse, bu sene yeni bir Apple TV ürünü duyurulmuş değil. Anlaşıldığı kadarı ile Apple, bu yıl sadece yazılım güncellemesi ile yoluna devam etmeye hazırlanıyor.

genelde WWDC 2020 etkinliği kapsamında tvOS 14 hakkında fazla fazlada detay paylaşılmadığını da ifade etmekte menfaat var. İlerleyen dönemlerde yeni güncellemenin detayları hakkında talimat gündeme gelebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.