DOLAR 32,4202
EURO 34,8115
ALTIN 2.399,48
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Apple TV+ abone sayısı için üzücü haber Piyasada çoğu dizi ve film yayın platformu mevcut. Haberlere göre, Apple TV+ abone sayısı salgın vaktinde…

24.05.2020
A+
A-

Apple, 2020 yılında 50 milyar dolarlık hizmet geliri elde etmeyi amaçlıyor. 2016 yılında iPhone satışlarının patlaması üstüne Apple, hizmet ürünlerinden de yüksek kazanç sağlamayı hedefledi. Aktif olarak 900 milyondan artı iPhone kullanıcısı olduğu biliniyor. Bu kullanıcılara Apple Music gibi tekrar eden abonelik hizmetlerini sunan Apple, 2016 yılındaki 25 milyar dolarlık hizmet gelirini, 2020 yılında 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor.

Apple Arcade, Apple News+, Apple TV+, Apple Pay ve App Store gibi çoğu tatbik bir uçtan bir uca şirket, 2020 yılının birincil yarısında 26 milyar dolar hizmet geliri elde etti. Ama, Apple TV+’ın abone sayısı konusunda bazı düş kırıklıkları mevcut. Gelen raporlara tarafından, salgın sebebiyle birçok insan evinde kaldığı için dizi ve film platformlarının abone sayıları büyük oranda çoğalma gösterdi. Ancak Apple TV+ için Mart ve Nisan ayında abone olan birey sayısı, Ocak ve Şubat ayında olan abone sayısı ile aynı kaldı.

Ayda 4,99 dolardan satılan Apple TV+, bu alanda en yerinde fiyatlı abonelik hizmeti sunan firmalardan bir tanesine. Rakipleri Netflix 8,99 dolardan, Disney+ ise 6,99 dolardan başlangıç paketleri sunuyor. Apple TV+ çoğunlukla büyüme yaşasa da, salgın zamanındaki artma böylece memnun etmedi. Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston’un birlikte sunduğu The Morning Show bile yavaş bir açılış yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.