DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Apple Silicon işlemcili ilk Mac için fiyat bilgisi geldi Apple Silicon işlemcili ilk Mac fiyatı ile kendisini gösterdi. WWDC 2020 etkinliğinde heyecanla paylaşılan…

28.07.2020
A+
A-

Apple, kendi geliştirdiği Apple Silicon için çalışmalara devam ederken model için bazı kaynaklar paylaşım yaptı. Önümüzdeki aylarda bu modelin kullanıcılarla buluşması beklenirken fiyat politikası merak ediliyordu. Gelen ilk bilgiler modelin biraz daha uygun fiyatlı olacağı yönünde.

Çünkü ortaya çıkan Apple Silicon işlemcili ilk Mac fiyatı için değer 799 dolar olarak belirtiliyor. Günümüzdeki kurla direkt hesaplama yapıldığında değerin 5.500 TL gibi bir değer olduğu görülüyor. Yani yeni gelecek olan model, halihazırda satışta olan modellerden daha ucuz olabilir. Bu fiyatla satışa çıkması beklenen modelin 12 inç MacBook olabileceği söyleniyor.

Apple Silicon ile kullanıcılarla buluşacak olan yeni 13 inç MacBook Pro için de 1.099 dolar fiyat bilgisi ortaya çıkıyor. Bu değeri de günümüz kuruyla çevirdiğimizde 7.500 TL civarında olduğu görülüyor.

Halihazırda satışta olan en uygun fiyatlı Mac olarak, 8.699 TL ile 13 inç MacBook Air kendisini gösteriyor. MacBook Pro konusunda da en uygun fiyatlı olarak 13 inç MacBook Pro 11.199 TL olarak listeleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.